Selasa, 10 Mei 2016

De'Xandra Perfume sebagai Gift untuk yang tersayang

[Wangian Dexandra Menambahkan lagi Wanginya Jambangan Bunga]

Bayangknlah Jambangan bunga yang terselit botol-botol Dexandra di atas meja kekasih hati/suami/isteri dan org2 tersayang di sekeliling uols😍😍

Alahai..tengok gambar je dah senyum sendiri..😊😊

kalau lah akak sebagai penerima..daripada tak suka boleh jadi tersuka tanpa sengaja.. memang touching gilerrrπŸ˜™πŸ˜™πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜πŸ˜

Terselit pula wish card yang di dalamnya ada Vial 2ml..memang cerialah hari si penerima bunga ni..wangi sampai menusuk ke hatiπŸ˜˜πŸ˜™

amboiiiiiiii...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Sungguh akak  tak tipu tau..




Tiada ulasan:

Catat Ulasan